Новата Година и Божиќ се денови кога сите се собираме заедно и уживаме во тие моменти на среќа. Сите го декорираме домот, се собираме покрај елката, уживаме во богатата трпеза...

А, тогаш и уживаме во некои од најубавите семејни новогодишни филмови. За вас составивме листа од новогодшни филмови за уште поубав продолжен викенд.

„Love the Coopers“

„Planes, Trains & Automobiles“

„The Christmas Cottage“

„Single Santa Seeks Mrs. Claus“

„Kate & Leopold“

„Joyeux Noël“

„Serendipity“

„Trapped in Paradise“

„Just in Time for Christmas“

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа