Веќе неколку месеци наназад сме во очекување на првиот тизер-трејлер на „Solo: A Star Wars Story“.

Пред еден ден беше објавен сосема краток клип, емитуван за време на „Супер Боул“, а денес веќе го имаме и првиот целосен тизер-трејлер за приказната за младиот Хан Соло.

Ако во првиот краток клип можеше да ја почувствувавме атмосферата на филмот и всушност го видовме протагонистот за секунда, тука тој има централно место.

Иако само за половина минута подолг, целосниот трејлер ни открива дел од приказната, како и местото од каде што тргнува Соло, одигран од Олден Еренрајх.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа