Пред големото финале на „Х-фактор“ Даниел на прошетка со екипата на српски „Блиц“ открива дека го сака чувството на адреналин и трема, дека сака да го вежба својот глас кога е сам, далеку од очите на јавноста и публиката, а потоа, кога ќе излезе на големата сцена целата енергија да ја насочува токму кон публиката која му дава сила да успее во својот животен сон.

na.prosetka.so.daniel

Многупати до сега пробувал да ја започне својата пејачка кариера и никогаш не го постигнал она што го сакал навистина. Кајмакоски вели и дека отсекогаш го чекал вистинскиот момент, па каков и да биде исходот од ова натпреварување тој никогаш нема да се промени и ќе остане оној ист дечко кој работел разни работи за да заработи некоја паричка.

Погледнете во видеото целиот прилог од прошетката со Даниел на следниов линк

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа