Ви претставуваме осум најбезмислени книги, кои сериозно се чудиме, зошто се напишани и кој би ги купувал?

1. Ок, оваа книга би ја купувале луѓето. Ама не верувам дека полицијата не би била свесна за нејзиното постоење по некое време.

kniga-1

 

2. Сериозно религиско прашање е ова.

kniga-2

 

3. Секоја фамилија е среќна, ако тракторот е среќен.

kniga-3

 

4. Да, не си ти крив, ѓаволот е крив.

kniga-4

 

5. Зашто океанот е мал а големите бродови ги има на секој метар.

kniga-5

 

6. Подготовка е подготовка.

kniga-6

 

7. Зошто де?

kniga-7

 

8. Е оваа книга би била хит на Правен Факултет.

kniga-8

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа