Фановите на Џорџ Орвел, би ја сфатиле пораката.

За другите, покрај тоа што ви препорачуваме да ги прочитате неговите книги, посебно „1984“, имаме само два збора - Големиот Брат.

orvel-ironija

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа