Од неколку студија ширум Европа, во кои Тоше Проески започнал снимања, се собрани шест композиции кои ќе бидат објавени следната година како посебен албум.

6novi

 

Единствената песна отпеана на српски јазик, публиката ќе ја чуе на 25 јануари - роденденот на Тоше.

Позади овој проект стојат зетот на семејството Проески - Славен и англискиот продуцент Енди Рајт.

Новите песни на Тоше се пронајдени во различни делови од Европа: две се од студиото во Лондон, две од Шведска, две од Ирска и една од неговиот студиски компјутер.

ја сакам Македонија: тука
навивам за мојата репрезентација: тука

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа