del-rej-decko-thumbЛана Дел Реј и нејзиното момче Бери-Џејмс О’Нил објавија своја верзија на големиот хит од 1967, снимени на плажа.

Песната е напишана од  авторот Ли Хејзлвуд, но стана глобално популарна откако тој ја отпеа со Ненси Синатра во 1967 година. Оттогаш се направени уште неколку преработки, меѓу кои најпозната беше таа од Виле Вало од  бендот „HIM“ и пејачката Наталија Авелон.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа