Босанската старлета Сенада Нуркиќ, позната како Маца Дискреција го објави спотот за песната „Дискретно“.

Со оглед на тоа како изгледа видео записот, со сигурност машкиот дел од публиката ќе биде воодушевен од кадрите и со нетрпение ќе го очекува новото остварување на Маца.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа