Српската пејачка Станија Доброевиќ постојано ја бранува јавноста со шокантни настапи но и фотографии на социјалните мрежи.

Овојпат тоа е нејзиниот нов спот за песната „На крају баладе“. Погледнете до каде е решена да оди со раголување...

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа