Албанската пејачка Аделина Тахири деновиве го објави спотот за својата нова песна „Dale Kadale“ во кој се појавува во неколку провокативни изданија.

Видеоспотот е снимен на неколку локации во Македонија, а на почетокот од спотот, Аделина се појавува само по танга-гаќички.

Погледнете...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа