Пред неколку дена Борис Ѓурѓевиќ ја претстави новата пејачка на групата "Colonia", а станува збор за една многу атрактивна, 25-годишна девојка - Ивана Ловриќ.


Младата пејачка која ќе ја замени Индира Левак како член на култниот бенд може да се пофали со своето секси тело. Но, дека не е само атрактивниот изглед во прашање докажува и нејзиниот перформанс на хитот на Гага "Million reasons".

Откако ја прогласија за нов член на бендот "Colonia" ѝ се зголеми и бројот на пријатели на Инстаграм. Многумина ѝ честитаат и ѝ посакуваат успеси и среќа. Истото ѝ го посакуваме и ние ...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа