Пред 27 години малата  Елеонора Димитриевска ја отепјата песната „Дувни ветре развигорче“ која е мега хит меѓу најмладата популација.

Уште тогаш Елеонора Димитриевска, која денес е Капсималева, го покажа својот талент. Рускосо, слатко девојче ги освои срцата на милион граѓани. Иако поминаа, многу години оваа песна и ден денес ја слушаат млади деца, а некои ја приготвуваат и за училишни приредби.

Елеонора израсна во прекрасна убавица и еве како изгледа денес.

petre151

petre151

Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа