Во 90-тите години во светот на музиката во Србија, меѓу многуте естрадни имиња ги обележа и Цеца Славковиќ, џебната Венера со моќен глас.

Во тоа време оваа убава заводничка се забавуваше со Жељко Јоксимовиќ, но публиката повеќе внимание посветуваше на нејзините песни. Таа практично беше во етно –поп водите, а нејзините песни и денес се слушаат.

Цеца реши да се прости од естрадата од непознати причини, а оние на кои им недостасува може да ја најдат на клубските настапи каде се уште е активна.

- Ако сакате да знаете што има во мојот живот, беше последното што очекував, тоа секако е медиумското внимание и експонираност. Ако прашувате дали уживав во тоа – не. Не сакам да и се вратам на естрадата, а дали тоа некогаш ќе се случи – кој знае.

slavkovic01

- Би кажала дека тоа не треба да го правам на овие години. Она што ми недостасува се многуте прекрасни луѓе кои ги запознав како јавна личност и денес ги гледам, но не пред камери, објаснува Цеца за својата одлука.

slavkovic02

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа