Lost and Found е песната која ќе нè претставува на годинешниот избор за најдобра песна на Евровизија.

Музиката и текстот за песната ги напиша фронтменот на Eye Que, Бојан Трајковски, а аранжманот е на Дарко Димитров.

Режисерот на спотот е Јован Коцировски, додека огромен тим бил задолжен за тој да изгледа беспрекорно бидејќи е снимен во еден непрекинат кадар, односно т.н. one shot спот.

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа