Како и секоја година така и во оваа, во декември започнува шоуто на Victoria’s Secret и згодните ангели и модели кои дефилираат по пистата.

Оваа година шоуто се снимаше на 20-ти ноември во Шангај, а беше емитувано на 28-ми ноември.

Вклучени беа 55 модели кои променија 88 костими и 38 пара крилја.

Сега конечно имате можност да уживате во 42-минутното модно и музичко шоу:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа