Настани

Распоред на натпревари за понеделник и вторникРаспоред на натпревари за понеделник и вторник

Повеќе...

Турнирот започнува (резултати од ждрепката + распоред за сабота и недела)Спремете се, турнирот започнува денес. Резултатите од ждрепката која се одржа вчера во месната заедница „Даме Груев“ можете да ги погледнете ексклузивно на нашиот сајт. А тие изгледаат вака.

Повеќе...

Работилница за стрит арт, создавање на витпејстСо текот на годините уличната уметност постојано еволуира. Почнувајќи од графити на возови преку кои си праќале пораки уметниците од Филаделфија и Њујорк до огромни мурали во повеќето големи градови како на пр. Берлин, Сао Паоло, Париз, Мексико сити и т.н.

Повеќе...

Јубилеен 10-ти турнир во мал фудбал во Даме ГруевПо повод денот на независноста 8-ми септември, како и секоја година така и оваа, во урбаната заедница Даме Груев во општина Ѓорче Петров ќе се одржи турнир во мал фудбал. Станува збор за јубилеен десетти по ред турнир кој од година на година добива сè поголем број на екипи учесници.

Повеќе...

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа