И покрај сите проблеми коишто ја мачат во последно време, Деми Мур минатиот петок одлично се забавувала на журката на Мајк Мелдман, секако без својот неверен сопруг, Ештон Качер.

Деми Мур се забавува без неверниот сопруг

Проблемите на Деми започна со објавувањето во на веста во медиумите за неверството на Ештон со 22 годишната Сара Лил. За да бидат работите пострашни, тој решил за биде неверен токму на шестгодишнината од бракот, додека Деми го чекала дома.

Иако сè уште прекрасната Деми се забавувала долго во ноќта во друштво на чашката, покажувајќи дека добро се справува со проблемите, многумина се загрижени за нејзиното здравје бидејќи таа има само 44 килограми, а висока е 165 сантиметри.

И.К | бркај работа

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа