Поранешниот член на групата „Моделс“, Ивана Стаменковиќ - Синди се пријавила на аудицијата за нови лица во ТВ Пинк.

Очевидци за српските медиуми тврдат дека неколку илјади анонимни кандидати чекале со часови пред зградата на телевизијата, а Синди била меѓу првите.

sindi.pink1

- Сакав да се пробам и во оваа област, бидејќи овде гледам голем предизвик и шанса за успех – изјавила Синди.

- Не знам дали ќе поминам во вториот круг, се` уште никој не ми се јавил. Досега имам одговорено на многу новинарски прашања, време е јас некому да му ги поставам  - додава Синди.

Таа себе се гледа како водителка на некоја забавна емисија и спремна е да стави крај на музичката кариера.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа