Босанската пејачка Селма Бајрами во моментов ги преживува најтешките моменти во животот бидејќи наскоро ќе се разведе од нејзиниот сопруг Мујо, бидејќи како што таа рекла исчезнал жарот во врската.

- Отсекогаш бев желна на љубов. Не постои личност на светот која може да даде толку многу љубов  како што јас давам. Љубовта никогаш не ми била возвратена. Живеам во брак, но кога ќе се реализирате како родител и кога ќе помине извесно време, потоа заедничкиот живот станува навика. А јас се уште верувам дека мажот за жената и жената за мажот треба да горат. Кога ќе исчезне тој жар од усните веднаш треба луѓето да се разведат. Јас мислам така бидејќи сум хиперсензибилна личност. Живеам за тоа да бидам сакана - изјавила пејачката за српски Pressonline.

Таа се омажи во декември 2011 година додека беше бремена со своето прво дете, синот Дарис.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа