Познатиот актер Џо Манџанело кој се прослави со улогата на врколакот Алсита од серијата „True blood“ не бил отсекогаш така темпераментен. Некогаш бубалица, а денеска е вистински секс симбол.

Џо на новинарите им открил дека токму улогата во оваа серија е заслужна за неговиот добар изглед, бидејќи сакал да изгледа како „животно“ кога ќе се соблече пред ТВ камерите. 

Манџело е во врска со преубавата актерка Софија Вергара.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа