Викторија Вајлд има една животна цел. Сака да личи на пејачката и старлетата Кејти Прајс а за таа цел потрошила цели 40.000 евра. Погледнете како изгледа денес, после многу пластични операции.

Денес таа има 30 години и се надева дека ќе биде попозната од Кејти Прајс.

- Имав нормално детство, живеев во мало село во внатрешноста. Бев многу слаба и плава и луѓето ме викаа Барби. Сепак, ги мразев своите мали гради со големина еден. Не се сакав себе, Имав комплекс на инфериорност. Тогаш не знаев за пластичната хирургија, но од секогаш мечтаев да личам на кукла со огромни гради и полни усни - вели Викторија.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа