Српскиот фолкер Александар Вуксановиќ Лукас ја испеа нумерата за претставата „Љубов во добата на кокаинот“, а како што самиот признал, поиминал низ пеколот на наркоманијата, меѓутоа за разлика од претставата, неговиот крај завршил среќно. 

 Премиерата на претставата е работена по истоимениот роман на писателката и новинарка Симонида Милојковиќ.


- Јас за разлика од претставата го направив спортивното. Престанав да се дрогирам поради љубовта - изјави Лукас, пишува Ало.рс.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа