Откако Тамара Тодевска  деновиве заработи релативно добра сума за разголените фотографии за календарот на Пелистерка  и беше топ тема во сите веб портали, дел од дочекот за Новата година  ја поминала во друштвото на својот свршеник Александар Димитровски во неговиот ресторан. 

tamara-t

Но за кратко време морала за замине во еден скопски клуб каде имала закажана Новогодишен настап.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа