Горда на  својата напорна работа иако има 47 години сеуште оди во теретана 4-5 пати неделно. Понекогаш оние кои ги мотивираме стануваат наша најголема мотивација -  напиша Џен Селтер, која е прогласена за најдобар задник на Инстаграм.

zadnik.inst02

zadnik.inst02

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа