Против 45-годишниот рапер Џеј Зи, Шон Кори Картер, неодамна била поднесена тужба од младо 21-годишно момче Рајмир Сатертвејт, кое тврди дека му е син.

Sтранските медиуми шпекулираат дека Рајмир е дете од кратка љубовна афера која се случила во 1990-те, пред Џеј Зи да стане планетарно познат и да ја запознае сегашната сопруга Бијонсе.

По судските изјави на младиот Рајмир и неговата мајка Вонда, која тврди дека имала љубовна афера со познатиот рапер, Џеј Зи според непотврдени шпекулации одбил да направи тест за татковство.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа