По стапките на светските ѕвезди и македонскиот водител прикачи фотографија од детството.

zarko.eden

Дали го препознавате?

Well, hello there young man...

A photo posted by Жарко Димитриоски (@edennaeden) on

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа