Мексиканската пејачка Патриција Навидад доживеала голема нерпијатност за време на еден настап. Додека изведувала една нејзина песна и паднала влошката среде сцена.

Иако забележала дека ова и се случило таа продолжила да пее, како ништо да не се случило. По настапот таа им се обрати на луѓето преку социјалната мрежа Твитер.

Сакам да им кажам на сите дека никогаш не би ја фрлила намерно влошката. Ви благодарам на сите и ве сакам. Не ми е срам поради ова што ми се случи и мислам дека не е за потсмевање - напишала таа.

Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа