Атрактивните пејачи на Гранд,  Милица Павловиќ и Александра Бурсач направиле женска журка на базен каде што со другарките го поминале целиот ден, за да се освежат.

Згодните девојки дефинитивно добро се забавувале со оглед на тоа дека на секоја фотографија е присутна насмевка. Пејачките уживале и во храната, поточно во овошна салата, брускети, цедени портокали, а коктел овој пат немало - доказ дека водат здрав начин на живот.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа