Дали е ова најдобриот задник на естрадата? Пејачката Ивана Сирена е секси и привлечна девојка но, сега имавме можност и да се увериме во тврдењата дека е супер згодна!

Имено, освен вокалните  способности, како и бујното деколте кое најчесто го става во преден план, Ивана направила едно “зедник селфи“ кое го привлече вниманието на нејзините фанови.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа