Резулататот е збир од долготрајни вежби и здрава исхрана. Ретко која жена во Македонија изгледа вака но сепак не лесно е да се погоди која позната дама има ваква задна и ваква предна страна.

Секако станува збор за Викторија Лоба, која повторно докажува дека е најзгодна на естрадата.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа