Благодарение на своето тело, познатиот модел Емили Ратајковски, сними голем број едиторијали, но таа и понатаму не го сака изгледот на своето тело.

 

Таа во интервју откри дека и покрај тоа што многумина ја сметаат за совршена, има дел од телото кој не го сака - нејзините бутови, иако пријателите ја уверуваат дека секси од глава до пети.

Сепак тоа што најмногу и смета е начинот на кој луѓето реагираат на голо или полуголо женско тело, па во тој контекст изјави:

„Чудно ми е што голото женско тело е сеуште табу тема“.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа