Vip

Стеван Анџелковиќ на 16 години заблеска во првата сезона на „Ѕвездите на Гранд“,  го освои второто место па исчезна.

На само 16 години Стеван Анџелковиќ во 2004. година се појави во „Ѕвездите на Гранд“ и  го освои второто место по Бане Мојиќевиќ.

Во меѓувреме момчето од Лесковец драстично  го промени својот имиџ и  во  него тешко е да се препознае некогашниот тинејџер кој ги воодушевил сите со  својот одличен глас.

Стеван во 2007. година со  Милица Тодоровиќ се појави  во операта „Време на циганите“ од Емир Костурица.

Потоа повремено се појавуваше во јавноста, а по мислење на многумина не изгради кариера каква многумина му предвидуваа.

Денес Стеван порасна и изгледа сосема поинаку...

A photo posted by Nikola Matijevic (@nikomat1) on

Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа

banerMasaMedo

AcaLukasIRadmila