Пејачката на „Гранд“, Вања Мијатовиќ  си ја  отвори душата и  проговори за своето прво сексуално искуство.

Вања проговори за еден немил настан од младоста.

- Јас бев многу вљубена во момчето со кое водев љубов за прв пат, но тој како и 99 проценти од мажите беше идиот, па само ме искористи. А јас него потоа дури и му пеев на свадба…

- Но добро, времето лечи се, така што не ми беше тешко. Ми беше драго иако ме повреди во младоста - изјавила Вања.

Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа