Александра Пријовиќ вложи многу во првиот албум „Тестамент“, но дека се ќе и се исплати се доказ првите две песни, кои според коментарите, се вистински хитови.

Во првата, Александра е во секси сцени под туш и бела кошула под која се гледа се.

prva01

Додека на другата, за песната „Тело“, Пријовиќ е целосно гола.

prva01

prva01

Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа