- Секојдневно ни е блокирана улицата со стотици автомобили, камион и работници. Нејзините деца се многу неуредни, постојано трчаат и викаат колку ги држи глас - велат соседите на Џоли.

Анџелина Џоли заедно со своите шест деца се пресели во нова вила во Лос Анџелес, која ја чинеше 25 милиони долари.

Но поради селењето нејзините камиони го блокираат целото маало, па соседите се бесни на актерката.

- Секојдневно ни е блокирана улицата со стотици автомобили, камион и работници. Нејзините деца се многу неуредни, постојано трчаат и викаат колку ги држи глас - велат соседите на Џоли.

Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа