Vip

Доколку ја погледнеме последната објавена фотографија на познатата водителка Марјана Станојковска, може да заклучиме дека не чека жешко лето.

Досега бевме навикнати од атрактивната водителка да гледаме фотки на кои во преден план е добро познатото деколте, меѓутоа, овој пат Марјана очигледно сака да ни порача дека и нејзиниот задник и тоа како заслужува почит и внимание.

Погледнете ја најновата провокативна фотографија на нашата лото девојка:

Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа

banerMasaMedo

AcaLukasIRadmila