Ант Је Утгард, убавица со скандинавско потекло, според Плејбој е “новата Кејт Аптон“, а зошто е тоа така ќе ви стане јасно кога ќе ги видите нејзините фотографии.

Ант Је редовно се занимава со танцување и сака да стане актерка. Таа танцувала во групата "Radio City Rockettes", но откако го освоила локалниот избор за мис, одлучила да тргне во друга насока.

Таа редовно почнала да објавува разголени фотографии на социјалните мрежи, а бројот на следбеници кои ги има на Инстаграм постојано расте. Моментално ја следат повеќе од 1.3 милиони луѓе.

A post shared by Antje Utgaard (@awesomeantjay) on

A post shared by Antje Utgaard (@awesomeantjay) on

A post shared by Antje Utgaard (@awesomeantjay) on

A post shared by Antje Utgaard (@awesomeantjay) on

A post shared by Antje Utgaard (@awesomeantjay) on

A post shared by Antje Utgaard (@awesomeantjay) on

A post shared by Antje Utgaard (@awesomeantjay) on

Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа