Грчката музичка ѕвезда 13 години врска со Катја застанал на лудиот камен.

45-годишниот Сакис Рувас, ги полудел сите со настапот на Евросонг во 2004. година, каде заврши на третото место, зад Жељко Јоксимовиќ и Руслана. Од тогаш до денес, жените лудувале по Сакис, а сите останати зборувале дека е хомосексуалец.

Тоа било прилично неправедно, со оглед на тоа дека Сакис има четири деца, а сега, по 13 години врска, конечно и се оженил.

Сакис Рувас и убавата манекенка Катја Зиголи се во врска дури 13 години. Имаат четири деца, но се досега воопшто не се оптоварувале со тоа дали ќе застанат пред олтарот. Меѓутоа, оваа венчавка била спектакуларна, а на гостите во текот на забавата им било забрането да објавуваат фотографии.

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

Невестата блескала во бела венчаница, а сите кои биле присутни, и кои ја познаваат Катја, ја сметаат за прекрасна жена.

Инаку, Сакис со години го следат приказни дека е всушност хомосексуалец, и покрај фактите кои тоа во целост го оспоруваат.

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа