Аца Лукас по скандалот со неговата сопруга  нормално си продолжи со животот, а на јавноста гордо и ја претстави неговата девојка Бранислава.

Неговата нова избраничка се труди да е беспрекорна со секое појавување во јавност, а многумина ја коментираат нејзината тетоважа.

Српските медиуми сакаа да ја дознаат приказната зад нејзината тетоважа, па од српски „Курир“ се обратија кај тату артистот, Ива Миладиновиќ.

aca-2

- Станува збор за Римска или Грчка воинка. Повеќе би рекла дека е Римска, но можеби грешам. Направена е одлично. Фини сенки, одлично сработен реализам. Во секој случај пофалби за мајсторот на оваа тетоважа - вели таа.

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа