Тања Савиќ секогаш е одмерено облечена и на настапи оди со сопругот, но овојпат се беше поинаку.

На еден белградски сплав пејачката дојде во проѕирна маичка, кусо здолниште и со градникот на мегдан.

Папарацо фотографите веднаш ја овековечија оваа провокативна комбинација на фолкерката.

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа