Познатата пејачка Лепа Брена одлучи по бројните концерти конечно да се одмори.

Таа појде во Франција и покажа дека на 56 години има неверојатно тело. Во монокини во боја на смарагд покажа дека е вистинска бомба. Фолк дивата откри дека навистина ужива на плажа и ги полни батериите.

Лепа Брена одлучи по бројните концерти конечно да се одмори.
Пејачката појде во Франција и покажа дека на 56 години има неверојатно тело.
Таа во монокини во боја на смарагд покажа дека е вистинска бомба. Фолк дивата откри дека навистина ужива на плажа и ги полни батериите.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа