30-годишната тенисерка Марија Шарапова во април му се врати на тенискиот спорт по 15 месеци суспензија.

Тенисерката не губеше време: се одмори, заврши курс на бизнис школата на Харвард и излегуваше со некои момчиња.

Но до денес никој не успеа да го освои нејзиното срце и сѐ уште го бара вистинскиот маж.

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа