Луна Џогани веќе неколку пати ја покажа линијата и своето секси тело, но секое ново појавување во бикини привлекува поголемо внимание.

Овој пат ќерката на Анабела Буква и Гаги Џогани наместо секси фотографија објави провокативно видео.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа