Сопругата на фудбалерот Филип Ѓорѓевиќ иако роди две деца, нејзиното тело изгледа врвно, а така било и после раѓањето на второто дете.

Манекенката Јована Швоња изгледа како девојче, а за следбениците споделила и фотогарфија без шминка, во природно издание.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа