Бергузар Корел се прослави со улогата на Шехерзад во турската серија „1001 ноќ“, но денес тешко би ја препознале доколку ја сретнете на улица.

Популарната турска актерка се омажи со Халит Ергенч, ужива во бракот, а колку е нормална и oпуштена покажуваат последните објавени фотографии направени на улица.

sahorezada-640x426

sahorezada-640x4261

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа