Катарина Радивојевиќ откако конечно доби улога во холивудски филм, веднаш почна со читање и анализирање на сценариото.

Друштво и прави презгодниот Дерек Жугиќ, манекен од Србија, кој исто така ќе се појави во филмот.

Дерек инаку го познавате од спотот на Цеца „Пусти ме да раскинем с њом“, а за него велат дека ниедна жена не може да му оделее, па не треба да изненадува ако Катарина одлучи да го проба.

Тоа што е сигурно е дека би биле одлична двојка.

katarina-radivojevic-650x627

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа