Старлетата Тамара Ѓуриќ е при крај со снимањето на својата дуетска песна на која напорно работи композиторот Марко Кон.

Таа објави видео на Инстаграм од кое сакаше да открие дел од песната која смета дека ќе биде голем хит, но она што привлече најмногу внимание се градите на Тамара.

Можеше да се забележи дека не носи градник под провидната блуза.

tamara2801

tamara2802

Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа