Иако летото е веќе зад нас, на фолк пејачката Џесика Палашоска се повеќе и недостигаат летните денови, па се присетува на убавите моменти од пред неколку месеци.

Таа секој ден постира по некоја фотографија од нејзините патувања. Таа сега сподели фотографија од нејзината посета на Дубаи, како гали камила.

А која ќе биде следна дестинација на Џесика, останува да видиме.

Screenshot 1

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа