Американската секс бомба, Кејша Каор, на манифестацијата за доделувањата на "Bet Hip Hop" наградите се појавила премногу провокативно облечена.

Таа носела проѕирна модна комбинација, и покажала речиси се. Нејзиниот избор поделил многу луѓе. Некои тотално полуделе по неа, а некои велат дека се облекла многу невкусно.

Како го оценувате вие стилот на американската секс-бомба?

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа