Кардашијан сестрите се познати по нивниот впечатлив изглед и прекрасна фигура со која освојуваат. Но, изгледа дека тие не се единствени од семејството кои може да се пофалат со убавина и привлечност.

Натали Зетел, 18-годишен модел од Калифорнија е ќерка на помладата сестра на Крис Џенер.

Таа можеби била на страна и не се пробила со славата на нејзините братучетки, но тоа не значи дека нејзината убавина останала незабележана.

Многумина велат дека Натали наликува на Кендал, а исто како нејзината братучетка и таа гради кариера како модел. Иако не може често да се забележи со нејзината позната фамилија, сепак таа има објавено неколку фотографии на Инстаграм.

Погледнете...

A post shared by @nataliezettel on

A post shared by @nataliezettel on

A post shared by @nataliezettel on

A post shared by @nataliezettel on

A post shared by @nataliezettel on

A post shared by @nataliezettel on

A post shared by @nataliezettel on

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа